Thomas Roggekamp Sliedrecht

“meer dan kwaliteit en zekerheid!” Het is meer dan waar, dat ik dat heb gekregen tijdens de lessen.

 

Ik vond het altijd prettig dat er in de auto duidelijk werd aangegeven wat er gedaan moest worden, dit kon je altijd begrijpelijk uitleggen. Ook buiten de auto was de communicatie prima, als het vijf minuutjes later werd, dan kreeg ik altijd tijdig een sms’je de enkele keer dat het gebeurde. Alle andere keren was je altijd stipt op tijd. De sfeer in de auto was heel prettig en soms lag daardoor mijn aandacht niet volledig op de weg. We konden gezellig praten over boten of hoe het op school ging, dat ging gelukkig niet ten kosten van het leren rijden.

 

Uiteraard heb ik ook de theorie-cursus gevolgd. Alles werd duidelijk uitgelegd en het heeft me erg geholpen bij het voorbereiden van het theorie-examen. Over het RIS boek ben ik ook te spreken, maar ik was soms toch blij dat je een eigen verduidelijkte tekening of uitleg bij de plaatjes maakte. Ik vond het prettig om hiermee te leren, omdat ik het dan aan een leerpunt uit de les kon koppelen.

 

Ad, ik vond je een geweldige en gezellige man. Je bent voor mij de juiste instructeur geweest om het examen in één keer te halen. Ik kan met plezier terug kijken op alle lessen die ik bij je heb gereden. Ik was ook lovend over uw site, want de duidelijkheid die u uitstraalt, die is ook in de site weer te zien. Dat was voor mij ook de eerste reden om contact met u te zoeken en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.

 

Ad, ik dank je heel erg voor het opstapje dat u mij hebt gegeven, want hier begint pas het echte rijden.