50% korting op herexamen

Bij het rijlespakket van 20 lessen en meer geven wij 50% Examenkorting. Als je niet slaagt, kan je meestal binnen 4 á 6 weken een herexamen doen waarbij wij 50% van de examenkosten betalen. Een herexamen kost dan  150,00 (incl. 1 uur rijles voor het examen) in plaats van € 300,00. In de vakantieperiode is het mogelijk dat de periode van 4 weken niet haalbaar is.

 

We gaan er wel vanuit dat je tussen de examens elke week blijft lessen, zodat wij de gelegenheid hebben om wat er fout ging te verbeteren. Deze losse autorijlessen zal je moeten bijkopen.
De Examenkorting is niet alleen bij het eerste herexamen, maar net zo lang totdat je bent geslaagd. Dit geldt max 1 jaar na je eerste examen.

 

  • Herexamen pakket
  • € 610,00
  • Herexamen (incl. 1 uur rijles voor het examen)
  • 5 rijlessen van 1.5 uur

 

Faalangst examen

Mocht blijken dat na 2 examens blijkt dat je door de spanning niet de goede acties doet tijdens het examen dan helpt de rijschool je op weg. Het faalangst examen kost dan € 205,00 (incl. 1 uur rijles voor het examen).
De kosten bij het CBR zijn dan namelijk duurder omdat het een speciaal examen is.

Wil je weten of jij ook faalangst hebt? Doe de faalangst-test.

 

  • Faalangst Herexamen pakket
  • € 650,00
  • Herexamen (incl. 1 uur rijles voor het examen)
  • 5 rijlessen van 1.5 uur

 

Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid (BNOR examen)

Iedereen die binnen vijf jaar vier keer heeft afgereden bij het CBR en na de vierde keer nog niet is geslaagd, gaat automatisch het volgende examen (en eventueel de daaropvolgende examens) afleggen bij het BNOR.

 

Het BNOR is weliswaar een onderdeel van het CBR, maar voor de examens is meer tijd uitgetrokken en de examenrit begint en eindigt op een andere locatie, meestal een restaurant in de regio.

 

Een adviseur van het BNOR is meer gespecialiseerd om te bekijken waarom iemand niet kan slagen bij het CBR. Voor veel kandidaten is de extra aandacht en rust net dat beetje extra om hun examenvrees te overwinnen. Het is echter een misverstand dat de rit veel eenvoudiger is, want ook een examenrit bij het BNOR moet voldoen aan vaste criteria en uiteraard voldoende worden afgelegd.