Nicole Rob Alblasserdam

Yes, Geslaagd!

Toen ik begon met lessen wist ik totaal niet wat ik kon verwachten, ik ging op zoek naar een rijschool en via een vriendin kwam ik terecht bij Ad van der Vlist, een keuze die ik toen der tijd gemaakt heb en een keuze waar ik altijd achter ben blijven staan! Wauw wat een geduld heeft Ad, ongelooflijk! Ik ben altijd iemand geweest waarbij niet alles aan komt waaien, ik moet ervoor werken en mezelf inzetten.Ad heeft mij altijd enorm gemotiveerd, hij heeft geduld gehad en keer op keer legde hij dingen die niet duidelijk waren uit.

Daarnaast bedacht hij altijd een manier om het rijden te laten slagen! Hij is altijd op tijd geweest, geeft veel complimenten tijdens het rijden, en noemt de verbeterpunten op een aangename manier. Doordat Ad les geeft op een opbouwende manier en doordat hij vertrouwen in zijn leerlingen heeft is het rijden ook erg gezellig!

Het verschil tussen Ad en een andere rijschool, is dat Ad het ziet als een hobby, iets wat hij leuk vindt! Dit merk je zeker terug in zijn lessen, als hij vindt dat je inzet toont, zal hij dit zeker belonen. Ik raad iedereen deze rijschool aan omdat Ad vertrouwen geeft, een goede docent is, veel geduld heeft, en hij is erg begripvol en bovenal heel gezellig is!

Ad, Bedankt voor het vertrouwen, het geduld en de gezelligheid!