Judith van Veen Alblasserdam

Geduld wordt beloond
Negen maanden lang heb ik gelest bij Ad. Met veel plezier kan ik daarop terugkijken. Het meest prettige vond ik Ads geduld. Ook al deed ik iets keer op keer fout, toch bleef Ad altijd rustig uitleggen wat ik verkeerd deed en hoe ik het wel moest doen. Ik vond het fijn dat hij scherp was in het opmerken van mijn fouten. Dat deed hij niet op een vervelende manier, maar hij deed het wel. Daardoor werd ik telkens een stukje beter.

Ik vond het fijn om te merken dat Ad bereid is veel tijd en energie in zijn leerlingen te steken. Hard werken is hem niet vreemd. De prestaties van zijn leerlingen gaan hem aan het hart. Onder andere daarin is zichtbaar dat Ad ook een goed mens is.

We hebben gezellig gepraat en goede gesprekken had op zijn tijd. Dat maakte dat het zeker niet vervelend was om te lessen! Ad staat ook open voor kritiek, wat ik een goede eigenschap vind. Hij zorgt ervoor dat je echt klaar bent om examen te doen, als het moment daar is.

Ad geeft ook tips voor de tijd na het behalen van je rijbewijs, wat ik erg handig vond. Tijdens het lessen zorgde hij er ook voor dat ik geconcentreerd bleef, als dat uit mezelf niet altijd lukte. Zijn mensenkennis maakt hem een goede instructeur en fijn gezelschap.

Ik wil Ad zeker aanraden aan toekomstige leerlingen vanwege zijn geduld, vakkennis, duidelijkheid en gezelligheid.