Werkgebied Molenaarsgraaf

Er zijn nog geen leerlingen uit Molenaarsgraaf bij ons geslaagd. Meld je nu aan en wie weet ben jij de eerste wiens naam wij hier mogen vermelden!

Rijschool Ad van der Vlist verzorgt ook rijlessen in: Brandwijk - Barendrecht - Kinderdijk - Zwijndrecht - Oud-Alblas - Ridderkerk - Dordrecht - Alblasserdam - Hendrik-Ido-Ambacht - Papendrecht - Wijngaarden - Nieuw-Lekkerland - Groot-Ammers - Bleskensgraaf - Sliedrecht - Hardinxveld-Giessendam - Streefkerk -

800px-Molenaarsgraaf,_dorpszicht_2007-03-15_14.45

Molenaarsgraaf is een lintdorp in de Alblasserwaard, gelegen in de gemeente Molenwaard (provincie Zuid-Holland). Het dorp heeft een oppervlakte van 788 hectare. Op 1 juli 2012 telde Molenaarsgraaf 1148 inwoners en 396 woningen. Het dorp ligt op de zuidoever van de Graafstroom, tegenover het dorp Brandwijk. Het dorp grenst aan Brandwijk, Bleskensgraaf, Ottoland en Wijngaarden.
De naam van het dorp Molenaarsgraaf is omstreeks de tweede helft van de 13e eeuw ontstaan toen de toenmalige ambachtsheer van Molenaarsgraaf, Willem de Molenaar, opdracht gaf tot het graven van een vaart. De grens tussen de dorpen Molenaarsgraaf en Brandwijk loopt door het midden van de vaart Graafstroom. Molenaarsgraaf ligt aan het veenriviertje Graafstroom of Alblas. Fietsers die de bewegwijzerde ‘Molenroute’ volgen komen door het dorp met zijn Kerkmolen (watermolen) en deels 16e eeuwse N.H.Kerk. In de omgeving van Molenaarsgraaf staan nog veel poldermolens. De Middelmolen, een wipmolen, bevindt zich even buiten het dorp aan de West Graafdijk. (via Wikipedia)

8.9

Gebasseerd op 163 beoordelingen.

100% beveelt Rijschool Ad van der Vlist aan!


Algemene tevredenheid: 8.76

Informatieverstrekking: 8.73

Bereikbaarheid (tel): 8.94

Afspraken nakomen: 9.37

Service/ klantvriendelijkheid: 9.1

Kwaliteit en kennis: 9.03

Instructies RIS methode: 8.73

Vindbaarheid website: 8.79

Duidelijkheid website: 8.67

Bekijk alle scores

Geslaagde leerlingen Plaats een beoordeling