Spoedopleiding

Binnen 2 weken je rijbewijs halen? Dat is mogelijk!
De meeste leerlingen kiezen er voor om 1 keer per week te lessen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om 2 , 3 of nog meer per week te lessen. Voor mensen die echt snel hun rijbewijs willen halen hebben wij de compact opleiding. Dat is een spoedopleiding die in 2, 4 of 6 weken gevolgd kan worden.

 

8 – 10 wekenopleiding

Bij deze opleiding starten we met 3 of 4 lessen per week van 1.5 uur. Tussen tweede en vierde week zal in overleg met de leerling de tussentijdsetoets en het examen worden aangevraagd.

 

Compactopleiding

Bij deze opleidingen die gevolgd kunnen worden in 2, 4 of 6 weken starten we met een intest. Deze test bestaat uit een gesprek en een rijtest waarin het beginniveau van de leerling wordt bepaald en gekeken wordt hoe snel de vorderingen zijn. Na afloop van deze test krijg je direct van de instructeur te horen hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn en wat de opleiding in dat geval voor de leerling ongeveer gaat kosten. Deze opleiding is inclusief een tussentijdsetoets en een rijexamen (zelfde als de reguleren opleiding). Voor deze opleidingen geldt dat de rijlessen overdag gevolgd moeten worden.

 

Let op! Het is belangrijk dat leerlingen voor de spoed opleiding het theoriecertificaat heeft gehaald.

 

Wat is de werkwijze van de spoedopleiding:

  • 12 weken voor je 17e verjaardag examens plannen.
  • Als je 16.5 jaar bent kun je al theorieles gaan volgen en ook al theorie examen doen
  • 12 weken voor je 17e verjaardag beginnen met een intakeles om vast te stellen hoeveel lessen je nodig hebt.
  • Daarna indien mogelijk iedere dag 1.5 uur lessen.
  • Dan de tussen tijdse toets bij het CBR.
  • Even nog de puntjes op de i zetten.
  • En dan je rijexamen doen.