Ingrid van Wijnen Nieuw-Lekkerland

Toen ik vorig jaar besloot de gok te wagen om eindelijk te leren autorijden, heb ik een stuk of 8 rijscholen in de omgeving vergeleken, en die van Ad sprak me het meeste aan vanwege de duidelijkheid, de RIS methode, en qua prijs was het ook meer dan redelijk.

Ondanks dat ik in het begin erg onzeker bleef en me af en toe af vroeg waar ik aan begonnen was, bleef Ad positief en werd hij niet moe om het allemaal uit te blijven leggen en me op te beuren zo nodig. Op een gegeven moment vielen de kwartjes op de juiste plek en begon ik het rijden steeds leuker te vinden.

De humor, de rust die Ad uitstraalt, het begrip en hoe Ad met je omgaat heeft daar ook veel aan bijgedragen. Ad ziet je als mens en kijkt wat er voor jou als persoon de beste benadering is voor de lessen.

Als in de praktijk blijkt dat daar dan op aangepast moet worden, doet hij dat ook. Wat Ad betreft zijn er meer wegen die naar Rome leiden en je bent geen standaard pakketje met een standaard aanpak. Hier heb je zelf ook sturing in door aan te kunnen geven wat jij van dingen vindt en Ad staat daar ook voor open.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het afgelopen jaar met heel veel plezier bij Ad gereden heb, en niet alleen omdat ik geslaagd ben, maar ook omdat het een plezier was hem als mens te leren kennen, goede gesprekken te kunnen voeren over vanalles en nog wat, te kunnen lachen en relativeren op zijn tijd, en te weten dat er iemand naast je zit die naar je luistert, er vertrouwen in heeft dat het goed komt en jou accepteert voor wie je bent.

Bedankt Ad! Ik wens je heel veel succes verder met je rijschool en ik kan en zal je van harte aanbevelen!