Henk Jan Terlouw

In een keer geslaagd!

Dankzij de fijne lessen van Ad mocht ik vandaag in een keer mijn rijbewijs halen. Ad is gemotiveerd om je te laten slagen en zal daar dan ook alles aan doen.

Wat ik zelf erg fijn vond aan de lessen van Ad is dat als je iets niet begrijpt, Ad de auto aan de kant zet en het uitlegt d.m.v modelauto’s en tekeningen. Dit werkt verfrissend en zorgt ervoor dat je het de volgende keer ook nog weet en het dan goed kan toepassen. Ook maakt Ad aantekeningen voor jou waar je op moet letten, ook hier staat uitleg bij waarom, en wanneer de situatie goed of niet goed is. Je krijgt dus echt les op maat!

Ook is Ad geduldig, Waar ik bijvoorbeeld mijn geduld verloor omdat ik meerdere keren eenzelfde fout maakte, bleef Ad geduldig en gaf hij ezelsbruggetjes of gaf hij opnieuw uitleg. Ad werkt rustig en is rustig en eerlijk in het geven van feedback.

Ook is Ad ALTIJD op tijd, wanneer dit toch niet gaat stuur Ad een sms’je . Zelfs als het maar 5 minuten later is. Dit heb ik bij een andere Rijschool wel heel anders meegemaakt (30 minuten te laat, of les vergeten door instructeur!)

Kortom: Ad is consequent, Gemotiveerd en geeft fijne en duidelijke lessen.