Denny van der Vlist Alblasserdam

Zo ook ik ben geslaagd! En ook ik werd gevraagd om een verhaaltje te schrijven. En dus ging ik ter inspiratie voor mijn stukje een blik werpen op de andere stukjes op de website. Daar zag ik bijvoorbeeld erg vaak het feit dat hij zo netjes op tijd was en soms zelfs te vroeg. TE VROEG. Nou als ik 1 ding niet heb meegemaakt tijdens mijn lessen is dat hij te vroeg is geweest. Beter gezegd mijn vader was eigenlijk standaard 10 minuten te laat bij mij.

Maar dit kwam mij ook niet altijd slecht uit waardoor ik vaak alsnog net op tijd was. Maar het rijden was vooral een hele leuke ervaring. Ik ben eigenlijk altijd met plezier de auto in gestapt. Zo heeft zelfs de Mac drive een keer op de route gelegen. Ik moet jullie dan wel waarschuwen , die Mac drive is verschrikkelijk smal.

Dit was gewoon een geweldige tijd met leuke lessen en ik heb me zeker vermaakt. Ik zou iedereen aanraden om hier te gaan lessen (niet alleen omdat het mijn vader is) maar vanwege de manieren van lessen en dat ik hierdoor alles in 1 keer heb gehaald

P.S. voor de mensen die nog niet overtuigd zijn , er is ook nog snoep in de auto.